Belægningsarbejde
16266
page-template-default,page,page-id-16266,page-child,parent-pageid-16256,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16524
[qode_slider slider='belaegningsarbejde' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='400' anchor='' show_navigation_arrows='yes']

Belægningsarbejde

Hos Aut. Kloakmester Henneberg tilbyder vi professionel stenbelægning til kvalitetsbevidste private og virksomheder i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn, der har brug for eksempelvis en ny indkørsel, terrasse eller større pladser. Siden 1995 har vi løst forskelligartede opgaver inden for belægning af sten.

 

Vi udfører alle former for belægning og plantestensmure/støttemure, og vi er kyndige i at vejlede dig i dit valg af belægningsfliser eller sten for at få det bedste frem i din ejendom.

 

Arbejdet bliver udført med største omhu, da det er noget, du skal have i mange år frem. Vi løser lige fra en lille specialopgave og belægning til store pladser, så kontakt os endelig, hvis du har en opgave, du ønsker løst.

Grundig og effektiv belægning i høj kvalitet

Sætter du pris på et veludført stykke arbejde, der efterfølgende ser nydeligt og præsentabelt ud, udfører vi grundigt og effektivt belægningsarbejde i høj kvalitet.​

 

Vi kan levere et bredt udvalg af sten og fliser til konkurrencedygtige priser, hvor du kan få det, som du ønsker. Har du brug for rådgivning i forhold til alt fra udformning til valg af sten og materialer, tilbyder vi gerne vores ekspertise inden for belægning gennem mange år.

 

Vi er et kvalitetsbevidst firma, der evner at udføre alt perfekt, da vi er perfektionistiske og vores egen værste kritiker.

Få et tilbud på dit belægningsarbejde

Skal du have lagt belægning af den ene eller anden art, vil vi gerne tage en snak med dig om, hvad du godt kunne tænke dig. Vi giver også et uforpligtende tilbud på baggrund af dine ønsker samt budget.

Kontakt os for nærmere aftale eller tilbud på telefon +45 40 14 64 99 eller e-mail Info@Henneberg-Kloak.dk