TV-Inspektion
16270
page-template-default,page,page-id-16270,page-child,parent-pageid-16256,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16524
[qode_slider slider='tv-inspektion' auto_start='true' animation_type='slide' slide_animation='6000' height='400' anchor='' show_navigation_arrows='yes']

TV-Inspektion

​Har du problemer med din kloak, kan det være en rigtig god løsning at få foretaget en TV-inspektion, så man nemt og hurtigt kan se, hvad der sker nede i kloakken.

Autoriseret Kloakmester

Vi er autoriseret kloakmester og tilbyder blandt andet TV-inspektion af kloakken for kunder i områderne omkring Fredericia, Vejle, Kolding og omegn. Vi har mange forskellige kunder, herunder:


•Private husejere

•Boligforeninger

•Landbrugskunder

•Erhvervskunder.

​Vi finder den rette løsning

Når vi har foretaget en TV-inspektion af kloakken, kan vi diagnosticere og lokalisere eventuelle problemstillinger, og vi kommer selvfølgelig også med en redegørelse for, hvordan problemet kan løses på bedst mulig vis.

 

​Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan derfor hjælpe dig med rådgivning, så du får den bedst mulige løsning til den bedste pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på TV-inspektion

Har du nogle spørgsmål, er du interesseret i at høre mere om vores arbejde, eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på TV-inspektion af din kloak, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon +45 40 14 64 99, eller du kan skrive til vores e-mail Info@Henneberg-Kloak.dk

Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på hjemmesiden – så vender vi tilbage inden for kort tid.

Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for dig.​​